Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 16:07 - Б.Борисов: Няма какво да кажат за настоящето ми
Автор: invitor Категория: Политика   
Прочетен: 3356 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.01.2011 20:10


цитат от Business Post 
27.09.2007 г.
 
Борисов: Няма какво да кажат за настоящето ми. затова гледат 25 години назад

„Няма какво да кажат за настоящето, за това, което е правено от мен през последните осем години” каза още Борисов на въпрос на Георги Коритаров „Защо се прави опит да се развива кампания с толкова далечно връщане към миналото?”. Според столичния кмет хората са го „наблюдавали, проверявали и сверявали” и са щели да видят, ако има нещо нередно в работата му.

Е явно,че като кмет на София може и да не е имало точно него ден какво да се каже,но като премиер напоследък доста неща почнаха да се появяват по медиите.По-горната реплика би звучала така днес:

"Няма какво да кажат за бъдещето ми,затова гледат от днес та до 30 години назад"

подкрепено с някой от неговите забавни и интересни лафове,сравнения,епитети и т.н.
Някой пак ще каже те комунистите са виновни... и веднага следва да му представим някой други факти.Примерно в автобиографията на г-н Борисов в wikipedia
bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE_%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2
 
image
никъде не срещнах,че е бил охрана на Тодор Живков (бивш държавен глава на България от БКП). А всички знаем,че по него време само хора от партията може да стигнат до такова ниво :) Та интересно е с тези СРС-та как едни комунисти вадят кирливите ризи на други комунисти,а  уж трябва да са задружни. Също интересен факт как се изнасят от ДАНС след като там нали голяма сигурност,те пазят страната едва ли не... и защо имаха толкова против посланниците агенти от бившата ДС след като и тези са от там и са бивши колеги работили за една кауза.
Всеки ден си задавам тези въпроси след като отворя някои сайт за новини или пусна телевизора и виждам едни и същи лица по няколко пъти и седя и си мисля (понякога само си седя)...




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: invitor
Категория: Технологии
Прочетен: 11393
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 4
Спечели и ти от своя блог!
Архив